STemenhance ultra

Dit product vertraagt de tekenen van veroudering en helpt het lichaam zichzelf te regenereren. Het doet dit door de lichaamseigen stamcellen vrij te maken, gezond weefsel te vernieuwen en te voeden en het lichaam te helpen zichzelf te regenereren.


Waarom zijn onze stamcellen zo belangrijk?

Stamcellen komen van nature in het lichaam voor en worden gebruikt om cellen te vervangen die door normale slijtage of letsel verloren zijn gegaan. Naarmate we ouder worden, neemt het vermogen van ons lichaam om zichzelf te herstellen en een optimale gezondheid te handhaven af, aangezien het aantal circulerende stamcellen afneemt in samenhang met het normale verouderingsproces. Onderzoek toont aan dat een hoger aantal circulerende volwassen stamcellen een van de meest gunstige factoren is voor een optimale gezondheid.

Een groter aantal volwassen stamcellen levert ons meer bouwstenen voor herstel, genezing en wederopbouw. De natuurlijke snelheid waarmee volwassen stamcellen uit het beenmerg vrijkomen, neemt met de leeftijd af.

  • Vanaf de leeftijd van 35 jaar daalt de natuurlijke afgifte van stamcellen met wel 45%.
  • Vanaf de leeftijd van 50 jaar daalt de natuurlijke afgifte van stamcellen met wel 50%.-
  • Op 65-jarige leeftijd daalt de natuurlijke afgifte van 
stamcellen met 90%.

Alle cellen in ons lichaam hebben een beperkte levensduur. Sommige cellen leven maar een paar dagen, andere weken, maanden en sommige zelfs jaren.Vitaminen, mineralen, antioxidanten en goede voeding voeden, verzorgen en beschermen onze cellen. Maar hoeveel je je cellen ook voedt en beschermt, uiteindelijk zullen ze afsterven, en alleen je volwassen stamcellen kunnen deze afstervende cellen vervangen door nieuwe, gezonde cellen.StemEnhance ULTRA is het beste wat er is op het gebied van stamcelondersteuning. Het bevat een eigen mengsel van sterk geconcentreerde extracten, waaronder Fucoidan en andere exclusieve, gepatenteerde ingrediënten.

Wetenschappelijk onderbouwd

Het is gemaakt van natuurlijke superfoods en concentraten en combineert extracten van zoetwatermicroalgen en mariene macroalgen. StemEnhance ULTRA is het resultaat van 18 jaar onderzoek en vertegenwoordigt het meest doeltreffende en wetenschappelijk bewezen product ter ondersteuning van stamcellen dat momenteel op de markt is. StemEnhance ULTRA heeft in meerdere klinische studies aangetoond de stamcelfunctie in het lichaam te optimaliseren door het aantal stamcellen en endotheliale progenitorcellen (EPC's) in de bloedbaan te verhogen ter ondersteuning van een optimale vernieuwing. StemEnhance bevat ook mesenkine, waarvan is aangetoond dat het de bloedspiegels van G-CSF verhoogt, wat een rol speelt bij het vrijkomen van stamcellen.
StemEnhance ULTRA is een klinisch getest mengsel van gepatenteerde extracten: StemEnhance van AFA en Mesenkine van Spirulina, en Fucoïdan (Undaria pinnatifida). Deze 3 ingrediënten werken synergetisch om het vrijkomen van uw volwassen stamcellen te ondersteunen.

Product Ingrediënten

  • Aphanizomenon flos aquae (AFA) is een blauwalg die behoort tot de familie van de cyanobacteriën. Hij komt van nature voor in het Klamathmeer in het zuiden van Oregon (VS). Klamath Lake, gelegen in een vulkanisch gebied dat wordt omringd door nationale parken en bossen, is een uniek ecosysteem dat rijk is aan sedimenten en mineralen die een uitzonderlijke algenbloei ondersteunen en in stand houden. AFA staat bekend om zijn rijkdom aan macro- en micronutriënten. Het bestaat uit meer dan 60% eiwitten en 14% koolhydraten. Het is een goede bron van essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren, aminozuren en micronutriënten zoals ijzer, calcium, magnesium, fosfor en selenium. Het wordt wereldwijd gebruikt als voedingssupplement, bevat antioxidanten en ondersteunt het immuunsysteem (Finamore et al., 2017).

De volgende micronutriënten zitten erin:

  1. 20 aminozuren, gekenmerkt door een ideaal profiel dat overeenstemt met de aanbevolen dagelijkse inname van de 10 essentiële aminozuren

  2. 60 mineralen en sporenelementen, rijk aan calcium (6mg/g) en ijzer (0,32mg/g)

  3. 14 vitaminen, vooral vitamine B1, B2 en B12.

  4. Het bevat verschillende antioxidanten, waaronder carotenoïden, lycopeen en chlorofyl.Bovendien bevat AFA FenylEthylAmin (PEA). Deze molecule wordt op natuurlijke wijze door de hersenen vrijgemaakt en wordt in verband gebracht met een gevoel van welzijn, waardoor de stemming wordt gereguleerd.

StemEnhance bevat een L-selectineremmer en is klinisch getest om volwassen stamcellen te helpen mobiliseren. (Jensen et al., 2007). Het extract is uitgebreid bestudeerd in verschillende preklinische en klinische studies (Drapeau et al., 2010; Drapeau et al., 2012; Ismail et al. 2013; El Akabawy & El Mehi 2015).

  • Mesenkine® (Arthrospira Platensis) Tijdens de verschillende jaren van ontwikkeling van Cyactiv® (zie volgend product) werd een laagmoleculaire verbinding, mesenkine genaamd, ontdekt en geïsoleerd uit Spirulina. Het proces voor het extraheren van mesenkine is door de onderneming gepatenteerd. Studies met Mesenkin tonen aan dat het extract helpt om uw volwassen stamcellen te mobiliseren.
Fucoïdan (Undaria pinnatifida)

  • Fucoïdan wordt in de Japanse keuken gebruikt onder de naam wakame. Het wordt gebruikt in salades en misosoepen. Fucoïdan is een bruine alg die van oudsher zeevaren wordt genoemd. De wakame wordt in verschillende regio's van de wereld gekweekt, maar de wakame die voor dit product is geselecteerd, komt uit de meest ongerepte zeegebieden ter wereld. Fucoïdan draagt bij tot de bescherming van cellen en weefsels tegen schade door oxidatieve stress, dankzij zijn rijkdom aan polyfenolen en fucoxanthine (Fung et al., 2013). Deze eigenschap is te danken aan een adaptief beschermingsmechanisme, aangezien zeewier wordt blootgesteld aan hoge niveaus van zonnestraling en zuurstof.

Aanvullende informatie

Bevat geen zuivelproducten, gluten, kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Capsule bestaat uitsluitend uit ingrediënten van plantaardige oorsprong.Geschikt voor veganistische en vegetarische consumenten.Er zijn geen contra-indicaties bekend voor het innemen van StemEnhance ULTRA in geval van zwangerschap of borstvoeding. Uit voorzorg raden wij u echter aan uw arts te raadplegen, aangezien zwangerschap en borstvoeding bijzondere gezondheidsvoorwaarden met zich meebrengen.Zoals veel groene voedingsmiddelen bevat StemEnhance ULTRA vitamine K die van nature voorkomt en die kan interfereren met vitamine K-blokkers die gebruikt worden om het bloed te verdunnen, zoals Coumadin. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen en/of medicijngebruik uw behandelend arts voordat u een supplement inneemt.