plasmaflo

Dit product ondersteunt een optimale bloedcirculatie. Het beschermt de bloedvaten en haarvaten, ondersteunt het bloedtransport in de slagaders, haarvaten en aders en vermindert oxidatieve stress in het bloed.

Waarom is PlasmaFlo belangrijk?

Het vermogen van het menselijk lichaam om zichzelf te vernieuwen is opmerkelijk. Een goede bloedcirculatie ter hoogte van de haarvaten is van essentieel belang voor een adequate toevoer van voedingsstoffen, zuurstof en cellen naar het lichaam ter ondersteuning van de dagelijkse vernieuwing. Haarvaten maken het grootste deel uit van de totale oppervlakte van alle bloedvaten en strekken zich uit tot alle streken van het lichaam waar zij dienen als uitwisselingspunten tussen het bloed en de omliggende weefsels. Het natuurlijke vermogen van het lichaam om voedingsstoffen, zuurstof en cellen te leveren, hangt af van de gezondheid en integriteit van de capillaire functie.

PlasmaFlo is een exclusief mengsel van fibrinolytische enzymen die samenwerken in synergie met plantenextracten en krachtige antioxidanten.

Wat is het vasculaire systeem?

Het vasculaire systeem is het systeem van bloedvaten dat bloed door het lichaam vervoert.

Wat is microcirculatie?

Microcirculatie is de circulatie van bloed in de kleinste bloedvaten, de haarvaten en venulen. De belangrijkste functie van de microcirculatie is het transport van rode bloedcellen in
het lichaam op cellulair niveau. De rode bloedcellen leveren zuurstof en voedingsstoffen en verwijderen vervolgens CO2 en afvalproducten. In de microcirculatie verplaatsen volwassen stamcellen zich van de bloedbaan naar het lichaam.

Waarom moeten we de microcirculatie ondersteunen?

Om het transport van rode bloedcellen en stamcellen te optimaliseren. Uit studies is gebleken dat de meeste mensen op 29-jarige leeftijd een aanzienlijke hoeveelheid fibrine hebben, waardoor de microcirculatie minder goed werkt.

Andere veel voorkomende voordelen die mensen melden:

 • Warmere handen en voeten
 • Betere mobiliteit
 • Sneller herstel
 • Meer energie

PlasmaFlo is ontworpen om de afgifte van volwassen stamcellen en voedingsstoffen in het hele lichaam te ondersteunen en te verbeteren voor een optimale zelfvernieuwing.

Product Ingrediënten

PlasmaFlo is een exclusief mengsel van fibrinolytische enzymen, plantenextracten en antioxidanten. De ingrediënten zijn uitgebreid onderzocht en zorgvuldig geselecteerd door de meest gerenommeerde GMP gecertificeerde bedrijven in de industrie en zijn wetenschappelijk bewezen effectief en veilig. Alle ingrediënten, ook die van het bedrijf zelf, worden onderworpen aan strenge interne kwaliteitstests, die door derden worden geverifieerd. De ingrediënten in al onze producten worden gegarandeerd op zuiverheid en veiligheid.

 • Aspergillus oryzae is een micro-organisme dat sinds de oudheid traditioneel wordt gebruikt voor de fermentatie van diverse producten, zoals sake en miso. Wanneer dit microogranisme wordt gekweekt op zeer specifieke voedingsbronnen, produceert het fibrinolytische enzymen.
 • Gotu Kola - Centella asiatica, in de volksmond bekend als Gotu Kola, wordt in de Chinese en Ayurvedische geneeskunde al eeuwenlang als een wondermiddel beschouwd. Deze plant is wijd verspreid in Zuidoost-Azië, India, Maleisië en Sri Lanka. Gotu kola bladeren zijn onderdeel van salade recepten of worden gekookt als groente samen met zoete aardappelen en kokos. In Sri Lanka maakt het deel uit van het traditionele ontbijt. De bladeren zijn het belangrijkste ingrediënt dat in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt (Chandrika & Kumarab, 2015). Ze zijn rijk aan triterpenen, de belangrijkste actieve molecule, maar ook een goede bron van carotenoïden en flavonoïden, twee categorieën antioxidanten. De bladeren zijn ook een bron van saponinen, een subcategorie van triterpenen waarvan is aangetoond dat ze verschillende gezondheidsvoordelen hebben (Hashim et al., 2011). Ons gotu kola extract is gestandaardiseerd op 10% saponinen. Centella asiatica ondersteunt de perifere circulatie en de gezondheid van de aderen.
 • Duindoorn - Hippophae rhamnoides: Duindoorn is een doornige struik die inheems is in de gematigde zones van Europa en Azië (Olas et al., 2016). De bessen die voor Plasmaflo zijn geselecteerd, zijn afkomstig van de Tibetaanse hoogvlakte en zijn "biologisch" gecertificeerd. Duindoorn bevat 190 actieve bestanddelen, waaronder diverse vitaminen (vooral A, C en E), aminozuren, mineralen en omega-3-vetzuren. De bessen zijn rijk aan vitamine C, waarvan de concentratie 1,2 g/100 g bereikt in het voor Plasmaflo geselecteerde extract. Hierdoor is duindoorn 24 keer meer geconcentreerd in vitamine C dan sinaasappels.
 • Cacao - Theobroma cacao: de cacaoboon is het zaad dat zich in de vrucht van de cacaoplant bevindt. De fermentatie en het roosteren van de cacao zijn cruciale stappen bij de productie van cacao. Toch heeft de cacaoboon, als rauw ingrediënt, een uitzonderlijk profiel van voedingsstoffen en antioxidanten zoals flavanolen. Het extract is biologisch gecertificeerd en wordt geproduceerd zonder gebruik van oplosmiddelen of kunstmatige additieven.
 • Citroen - De Citrus citroen heeft talrijke eigenschappen. Het gehalte aan flavonoïden en andere krachtige antioxidanten is zo hoog dat het niet alleen als gewoon voedingsmiddel wordt gebruikt, maar ook in de samenstelling van zepen en cosmetica wordt verwerkt. Citroenschil is rijk aan hesperidine, een soort flavonoïde (Dobias et al., 2016). Het geselecteerde extract is gestandaardiseerd op 40% hesperidine.
 • Olijf - Olea europea: De olijf, en olijfolie in het bijzonder, worden sinds de oudheid traditioneel als voedingsmiddel gebruikt en bezitten talrijke biologische eigenschappen. De olijf is rijk aan anthocyanidinen en polyfenolen zoals oleuropeïne en hydroxytyrosol. De olijven waaruit ons extract wordt verkregen komen uit Spanje, waar ze worden geteeld en geoogst volgens traditionele gebruiken en milieuvriendelijke landbouw, zonder bestrijdingsmiddelen en herbiciden. Het extract is getitreerd tot 10% hydroxytyrosol, een zeer biobeschikbare en antioxidante verbinding die in olijven wordt aangetroffen (Zrelli et al., 2015).
 • Astaxanthine - Haematococcus pluvialis: Astaxanthine is een carotenoïde die geen precursor is van vitamine A. Het vormt de roze of roodachtige kleur van olijfolie. Het vormt het roze of roodachtige pigment van schelpdieren, zalm en forel. Astaxanthine is een krachtige antioxidant (Abdelzaher et al., 2016) die ook van nature voorkomt in een microalg genaamd Haematococcus pluvialis. Astaxanthine uit Haematococcus pluvialis is gestandaardiseerd op 2%.
 • Ginkgo biloba - Ginkgo biloba: De boom vindt zijn oorsprong in China, waar versteende bomen van meer dan 270 miljoen jaar oud zijn gevonden, en wordt in de traditionele Chinese geneeskunde veel gebruikt vanwege de vele voordelen voor de gezondheid en als symbool van een lang leven (Singh et al., 2008). De bladeren zijn het deel van de plant dat het meest wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde. Ze zijn rijk aan flavonglycosiden, lactonenterpenen en bilobalide, de drie belangrijkste actieve moleculen in ginkgobladeren (Ude et al., 2013; Singh et al., 2008). In ons extract werden deze componenten gestandaardiseerd op 24% flavonglycosiden, 6% lactonenterpenen en 2,5% bilobalide. Gingko biloba draagt bij tot een normale microcirculatie van het bloed (haarvaten).

Aanvullende informatie

Bevat geen zuivelproducten, gluten, kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. De capsule bestaat uitsluitend uit ingrediënten van plantaardige oorsprong. Geschikt voor veganistische en vegetarische consumenten.

Er zijn geen bekende contra-indicaties voor het innemen van PlasmaFlo tijdens zwangerschap of borstvoeding. Uit voorzorg raden wij u echter aan uw arts te raadplegen.

Er zijn geen contra-indicaties bekend, maar van proteolytische verbindingen is bekend dat zij anticoagulerende eigenschappen hebben. Mensen die lijden aan stollingsstoornissen of die antistollingsmedicijnen (vaak "bloedverdunners" genoemd) nemen, moeten hun arts raadplegen alvorens PlasmaFlo in te nemen.