cyactiv flex

Dit product ondersteunt de mobiliteit van gewrichten door elastisch en sterk kraakbeen en bindweefsel te bevorderen, de flexibiliteit en gezonde gewrichtsfunctie te verbeteren en spierpijn en vermoeidheid te helpen verminderen om meer beweging te stimuleren.

Wat zijn de voordelen van Cyactiv Flex?
Gewrichten zijn essentieel voor een comfortabele, vloeiende en moeiteloze beweging. Zij zijn het belangrijkste element in het vermogen van het lichaam om te bewegen. Voedingsondersteuning ter bescherming en ondersteuning van de gewrichtsfunctie kan nodig zijn om voldoende mobiliteit, flexibiliteit en activiteit te behouden. Cyactiv® Flex is speciaal samengesteld om het comfort van de gewrichten en een actieve levensstijl te ondersteunen.
Cyactiv Flex ondersteunt en voedt het kraakbeen, de gewrichten, de spieren en het bindweefsel voor meer comfort en levenskwaliteit.

Elk ingrediënt is klinisch getest in de dosering die Cyactiv Flex bevat. Cyactiv Flex is ontworpen om het kraakbeen, de gewrichten, de spieren en het bindweefsel te voeden en te ondersteunen. De formule bevat bestanddelen die ontstekingsenzymen moduleren en krachtige antioxidant fenolverbindingen die spiervermoeidheid en -schade verminderen.

Wat zijn gewrichten?
Gewrichten zijn de verbindingen tussen botten. Zij bieden steun en laten het lichaam bewegen. Elke beschadiging van de gewrichten door ziekte of letsel kan uw bewegingen beïnvloeden en ongemak en stijfheid veroorzaken.

Wat zijn de oorzaken van gewrichtspijn?
Veel verschillende aandoeningen kunnen leiden tot gewrichtspijn, waaronder osteoartritis, reumatoïde artritis, bursitis, jicht, verrekkingen, verstuikingen en andere verwondingen. Gewrichtspijn komt veel voor. In een nationaal onderzoek meldde ongeveer een derde van de volwassenen in de afgelopen 30 dagen gewrichtspijn te hebben gehad. Pijn in de knie was de meest voorkomende klacht, gevolgd door pijn in de schouder en de heup, maar gewrichtspijn kan elk deel van het lichaam treffen, van de enkels en de voeten tot de schouders en de handen. Hoe ouder u wordt, hoe vaker gewrichtspijn voorkomt.

  • Andere veel voorkomende voordelen die mensen melden:
  • Verlicht ongemakVerhoogt de mobiliteit
  • Helpt ontstekingen in het hele lichaam in balans te brengen
  • Bevordert een goede gezondheidVerhoogt de energieVerbetert de reparatie
  • Gemakkelijker om het hoofd te draaien bij het achteruitrijden van een auto
  • Gemakkelijker om de armen boven het hoofd te houden
  • Gemakkelijker om te draaien in bed 's nachtsVerbeterde slaap

Productbestanddelen

Cyactiv® - Cyactiv is een gepatenteerd extract van spirulina dat een hoge concentratie fycocyanine bevat (>30%). De concentratie fycocyanine is vier keer hoger dan in gewone spirulina. De extractiestap wordt uitgevoerd met uitsluitend water, zonder gebruik van oplosmiddelen. Door het droogproces bij lage temperatuur blijft de kwaliteit van de actieve bestanddelen behouden. Spirulina heeft antioxiderende en immuunstimulerende eigenschappen die uw vitaliteit ondersteunen. Cyactiv is uitgebreid onderzocht in verschillende klinische studies.

  • NEM® Eischaal Membraan - Het membraan van de NEM-eischaal bestaat uit vezelige eiwitten zoals collageen type I, hyaluronzuur en glycosaminoglycanen (GAG) zoals chondroïtine. Deze worden opgenomen in de samenstelling van de extracellulaire matrix van de gewrichten en worden beschouwd als de bouwstenen van de gewrichten. Dit klinisch geteste extract is gestandaardiseerd voor collageen en GAG.


  • Boswellin® PS Boswellia serrata - Boswellin PS Boswellia serrata extract (hars) is welbekend in de Ayurvedische geneeskunde. Dit deel is bijzonder rijk aan terpenoïden. Het extract is gestandaardiseerd op 35-50% boswelliazuren. De aanwezigheid van polysacchariden verhoogt de oplosbaarheid en de biologische beschikbaarheid van de actieve bestanddelen. Boswellia serrata ondersteunt het welzijn van gewrichten en spieren en kan nuttig zijn bij een grotere belasting van spieren en gewrichten.

  • CherryPURE® extract van zure kersen is rijk aan flavonoïden en fenolzuren, die een antioxiderende werking hebben en helpen bij het verminderen van oxidatieve stress. Het geselecteerde ingrediënt is klinisch getest en gestandaardiseerd op 2% proanthocyanidinen.

Aanvullende informatie

Bevat geen tarwe, noten, soja, maïs of kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. De capsule is uitsluitend samengesteld uit ingrediënten van plantaardige oorsprong. Bevat een product op basis van ei.

Zwangerschap en borstvoeding worden als bijzondere omstandigheden beschouwd. Wij raden u aan uw behandelend arts(en) op de hoogte te brengen van alle voedingssupplementen die u gedurende deze periode gebruikt. Op dit moment raden wij niet aan om Cyactiv Flex tijdens de zwangerschap in te nemen.

Indien u gezondheidsproblemen heeft en/of medicijnen gebruikt, raadpleeg dan uw behandelend arts alvorens voedingssupplementen te gebruiken.