Chronische PIJN & ontstekingen IN JOUW LICHAAM

Zoals veel mensen leeft u waarschijnlijk met chronische pijn en/of chronische ontstekingen die een negatieve invloed hebben op uw kwaliteit van leven. Misschien heb je artsen horen zeggen: "wen er maar aan", "we kunnen niets meer doen", "alleen een operatie kan helpen", enz. Maar is dat echt zo of is dat gewoon de manier waarop dokters tegenwoordig zijn?


Als u hulp zoekt, zult u die zeker in de natuur kunnen vinden!


Maar waar begin je? Zoals we inmiddels weten, krijgen we nauwelijks nog belangrijke voedingsstoffen binnen via ons voedsel, geen wonder dat we na 20-30 jaar van tekorten de eerste problemen en ziekten beginnen te ontwikkelen. Dit is het beginpunt!
Enige tijd geleden leerde ik een boeiend bedrijf kennen en ik wil u graag een korte samenvatting geven van de producten waarmee cellen en beschadigd weefsel kunnen worden geregenereerd en uw lichaam zichzelf kan genezen.
Deze producten zijn gevalideerd door jaren van onderzoek en ontwikkeling, wetenschappelijke publicaties en octrooien. De positieve effecten van deze producten zijn gedocumenteerd in verschillende onafhankelijke klinische studies. Ze zijn samengesteld door artsen in voeding en immunologie, gemaakt van algen en planten en zijn rijk aan micronutriënten en antioxidanten.
Hieronder heb ik een overzicht gegeven van de producten om u te helpen begrijpen hoe ze helpen. Niet elk product zal per se geschikt zijn voor uw situatie, de producten werken op zichzelf, maar de effecten worden natuurlijk versterkt wanneer ze worden gecombineerd.
U zult de volgende 4 producten vinden:
1. StemEnhance ULTRA: Een product om uw eigen stamcellen te activeren en te vermenigvuldigen, die het lichaam helpen regenereren en het zelfgenezend vermogen activeren.
2. Cyactive (Variant 1): Een product tegen chronische pijn en ontsteking. Om de stamcellen hun werk te laten doen, moet de ontsteking worden geëlimineerd.
3. Cyactive Flex (Variant 2): Een product speciaal voor gewrichtsproblemen, afgeleid van Cyactive.
4. PlasmaFlo: een product ter ondersteuning van een optimale bloedcirculatie. Het beschermt de bloedvaten en haarvaten, ondersteunt het bloedtransport in de slagaders, haarvaten en aders en vermindert oxidatieve stress in het bloed.
Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. U kunt ook alle informatie en producten vinden op .cerule.com.
StemEnhance ULTRA

Dit product vertraagt de tekenen van veroudering en helpt het lichaam zichzelf te regenereren. Het doet dit door de lichaamseigen stamcellen vrij te maken, gezond weefsel te vernieuwen en te voeden en het lichaam te helpen zichzelf te regenereren.
Waarom zijn onze stamcellen zo belangrijk?
PLASMAFLO

Dit product ondersteunt een optimale bloedcirculatie. Het beschermt de bloedvaten en haarvaten, ondersteunt het bloedtransport in de slagaders, haarvaten en aders en vermindert oxidatieve stress in het bloed.
Waarom is PlasmaFlo belangrijk?
CYACTIV & cyactiv flex

Dit product kalmeert chronische ontsteking en pijn in het lichaam door een gezonde ontstekingsreactie in evenwicht te brengen, een gezonde immuunrespons te ondersteunen en ontsteking in het hele lichaam te kalmeren.
Waarom is het belangrijk om ontstekingen in balans te brengen?