Huid versteviging:

BODY WRAPS

De Body Wrap is een kant-en-klare wrap die eenvoudig te gebruiken is. De Body Wrap verstrakt en verstevigt de huid, reduceert de aanwezigheid van cellulite en verbetert de teint en structuur van de huid.

Er zitten3 body wraps in een pakje. Hier is een goede reden voor! De meesten zien al de eerste resultaten na 1 behandeling. Afhankelijk van een aantal factoren kan het echter zo zijn dat je nog geen zichtbare resultaten waarneemt na 1 wrap. Soms heb je meerdere behandelingen nodig voordat je tevreden zult zijn met de behaalde resultaten. Belangrijk te weten is dat elke wrap werkt en er worden bepaald processen in jouw lichaam geactiveerd om de resultaten te behalen.

Dit is wat de body wrap doet:
-Verstrakt en verstevigt de huid
-Minimaliseert de aanwezigheid van cellulite, spataders en striae
-Verbetert de teint en structuur van de huid
-Verbetert contouren

Het leukste aan deze body wrap is dat hij super makkelijk is om te gebruiken. Binnen enkele minuten kan de wrap op elke gewenste plek toegepast kan worden (van kin tot teen)! Meestal gebruik je een hele wrap, maar je kunt hem ook doormidden knippen om hem passend te maken voor elk deel van je lichaam bijv.: jouw armen, kin of love handles.

De behandeling duurt 45 minuten tot max. 8 uur (niet bij de eerste behandeling). De ingrediënten werken echter nog 72 uur door, pas na deze tijd heb je het eindresultaat van 1 wrap. Elke 72 uur wordt een body wrap behandeling uitgevoerd totdat het gewenste resultaat behaald is. Hierna houd je de resultaten bij door 2 tot 4 keer per jaar te wrappen.

De Body Wraps zijn het beste te gebruiken in een kuur en dat zijn 3 wraps.

Je kunt ook 1 wrap kopen als je het eerst wilt testen, maar hou er rekening mee dat de resultaten HET BESTE IS ALS JE EEN KUUR VOLGD.

DEFINING GEL

Met de Defining Gel wordt je lichaam intensief gehydrateerd! Tegelijkertijd minimaliseert de Defining Gel cellulite en spataders bij regelmatig gebruik. Gebruik de Defining Gel twee keer per dag op de gewenste plek: buik, benen, armen, heupen, of rug. De gel werkt perfect in combinatie met de body wraps.

De resultaten van de gel zijn:
Minimaliseert de aanwezigheid van cellulite
Vermindert de aanwezigheid van spataderen
Verbetert de textuur en strakheid van je huid
Verzachtend en hydraterend
100 % natuurlijke ingrediënten
Hoe te gebruiken

Zorg ervoor dat je huid schoon is en verdeel een kleine hoeveelheid op de gewenste plek van je lichaam. Gebruik de Defining Gel tweemaal daags om de huid te hydrateren, verzachten, tonen en verstevigen. Breng aan op specifieke gebieden en masseer de gel langzaam met cirkelbewegingen in de huid tot de gel volledig is opgenomen. Extra massage zal leiden tot maximale resultaten.