Wat doet de Body Wrap?

De Body Wrap is een kant-en-klare wrap die eenvoudig te gebruiken is. De Body Wrap verstrakt en verstevigt de huid, reduceert de aanwezigheid van cellulite en verbetert de teint en structuur van de huid.


Er zitten 3 body wraps in een pakje. Hier is een goede reden voor! De meesten zien al de eerste resultaten na 1 behandeling. Afhankelijk van een aantal factoren kan het echter zo zijn dat je nog geen zichtbare resultaten waarneemt na 1 wrap. Soms heb je meerdere behandelingen nodig voordat je tevreden zult zijn met de behaalde resultaten. Belangrijk te weten is dat elke wrap werkt en er worden bepaald processen in jouw lichaam geactiveerd om de resultaten te behalen.

Dit is wat de body wrap doet:
-Verstrakt en verstevigt de huid
-Minimaliseert de aanwezigheid van cellulite, spataders en striae
-Verbetert de teint en structuur van de huid
-Verbetert contouren

Het leukste aan deze body wrap is dat hij super makkelijk is om te gebruiken. Binnen enkele minuten kan de wrap op elke gewenste plek toegepast kan worden (van kin tot teen)! Meestal gebruik je een hele wrap, maar je kunt hem ook doormidden knippen om hem passend te maken voor elk deel van je lichaam bijv.: jouw armen, kin of love handles.

De behandeling duurt 45 minuten tot max. 8 uur (niet bij de eerste behandeling). De ingrediënten werken echter nog 72 uur door, pas na deze tijd heb je het eindresultaat van 1 wrap. Elke 72 uur wordt een body wrap behandeling uitgevoerd totdat het gewenste resultaat behaald is. Hierna houd je de resultaten bij door 2 tot 4 keer per jaar te wrappen.

De Body Wraps zijn het beste te gebruiken in een kuur en dat zijn 3 body wraps.

Hoe bestel je onze body wrap?

Je kunt 1 losse body wrap €37,50 of ga je voor een body wrap kuur €105,95 (3 losse body wraps) Deze bestel je zonder enige verplichting of abonnement!

Wil je eerst testen? Kan ook:

Bestel dan 1 losse body wrap, maar hou er rekening mee dat de resultaten het beste is als je een kuur volgd.

Stuur dan een mailtje naar PaolaLimat@gmail.com met je naam, adres, mailadres en telefoonnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kan ook naar de salon komen in Zandvoort!

----------