2 daags detox kuur

SKNY GUMMIES

Heerlijke vegan gummies met grote gezondheidsvoordelen

Het wachten is voorbij, Europa's antwoord op Slimming Gummies is er! SKNY Gummies zijn zeer effectieve, heerlijke gummies met een doel geformuleerd met MOROSIL ® , hetzelfde klinisch bewezen ingrediënt achter de stijgende verkoop van Amerikaanse afslankgummies. Door slechts een paar SKNY Gummies per dag te nemen, zult u getuige zijn van de vertrouwenwekkende voordelen van bloedsinaasappelextract, appelciderazijn, kelp en choline. Deze zoete, veganistische lekkernijen kosten weinig moeite, maar leveren een hoge beloning op! Weg die lovehandles...

Kenmerken en voordelen

Bevat MOROSIL ® — hetzelfde bloedsinaasappel-extract in US Slimming Gummies!

Unieke veganistische formule die fruitig, heerlijk is en geen cafeïne of toegevoegde suikers bevat

Choline draagt bij tot een normaal vetmetabolisme*

Vezelrijk, vetvrij en effectief om u te helpen uw doelen te bereiken

Geen kunstmatige kleuren of smaken, Keto-vriendelijk, soja-vrij, veganistisch

2 DAAGSE DETOX KUUR

It Works! Cleanse is een zachte, maar effectieve kruidenreiniging met gel van aloë-verablad en cichorei-inuline, die je lichaam een boost vol energie en je darmen helpen om weer goed te functioneren.

Je lichaam word in 2 dagen gereinigt!

Reinigende kruidenmix: bevat gel van aloë-verablad en cichorei-inuline die bijdragen aan een normale darmfunctie door de ontlastingsfrequentie te verhogen.
Reinigende voedingsstoffenmix: bevat 25 verschillende voedingsstoffen, plantenextracten en concentraten die een aanvullende bron zijn van vitaminen, mineralen, vezels en fytonutriënten die je lichaam nodig heeft.
Hoe te gebruiken

Op de nuchtere maag 30 minuten voor het ontbijt en s'avond 30 minuten voor het avondeten. Dit herhaal je de volgende dag weer.
Tijdens deze 2 dagen licht eten en liever geen fastfood en alcohol.
De Cleanse moet 2 aansluitende dagen gebruikt worden.